szerző:
hvg.hu

A Modern Magyarország Mozgalom elnöke a Demokratikus Koalíció jelöltje mögé állt be.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Közös sajtótájékoztatón jelentette be Bokros Lajos, hogy visszalép Budapest 5. választókerületében a DK-s Oláh Lajos javára.

Az eseményen Bokros az Index beszámolója szerint arról beszélt, nem érdemes huzakodni azon, hogy ki az esélyesebb, Oláh megérdemli, hogy a demokrácia iránt elkötelezett, ellenzéki szavazópolgárok mind rá szavazzanak.

A MOMA-elnök emellett azt kérte a többi ellenzéki párttól, hogy ők is léptessék vissza a jelöltjeiket Oláh sikere érdekében. Az LMP részéről Moldován László, a Jobbikból Stummer János, a Momentumtól pedig Soproni Tamás alelnök indul még a kerületben.

A Fidesz–KDNP jelöltje Bajkai István Fidesz-alapító, a jelenlegi alpolgármester a kerületben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!