szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jól kifőzte a szombati kampányhajrát Németh Szilárd Csepelen. Egyenesen az ízlelőbimbókat célozták meg, hogy vasárnap senkinek se kelljen korgó gyomorral eltámolyogni a szavazóhelyiségig.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A híres tévészakácsok bizonyára fejüket fogva figyelik a híreket, mióta kiderült, hogy a fideszes Németh Szilárd fakanalat ragadott, és betört a gasztronómia elit világba szuperkönnyű és szuperegészséges ételeivel.

A csepeli Daru-dombon rendezett szombati családi fesztiválon nem tepertőkrém, hanem palócgulyás illata terjengett, amihez egy kiló kenyeret és bort is kaptak a vendégek, méghozzá ingyen – jelentette tudósítónk. Kora délután nem volt már tömeg az ételes standnál, de lehetett látni olyan családot, amelynek tagjai rendesen felpakoltak az ingyen kajából.

Szomorú, de délután az önkormányzat által szervezett fesztiválon már nem volt elérhető Németh Szilárd szakácskönyve. Munkatársunk végül a helyi Fidesz-irodán szerzett egy példányt a hiánypótló kötetből. Németh Szilárd gasztronómiájának gyümölcse a politikust ábrázoló rajzzal díszített kötény is, amivel az ételosztásnál serénykedő szerencsések óvhatták ruhájukat a kifröccsenő palóclevestől.

©
©
©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat. 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nizza a 2021-es karneválját is lemondta a koronavírus miatt

Nizza a 2021-es karneválját is lemondta a koronavírus miatt

Jön Tom Jones és Jamie Cullum

Jön Tom Jones és Jamie Cullum

Biden olyan kormányt alakíthat, amilyet Obama szeretett volna

Biden olyan kormányt alakíthat, amilyet Obama szeretett volna