szerző:
hvg.hu

"Leplezetlen csalódással állapítom meg, hogy az a Magyarország, amiben hiszünk, ez az európai, polgári, nyitott világ ma vereséget szenvedett" - mondta választási értékelőjében a DK pártelnöke.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Cikkünk frissül.

Már csak az a kérdés, hogy kétharmadot szerez-e a Fidesz. Abban reménykedünk, hogy nem. Ha az elmúlt négy évet károsnak és borzasztónak tartjuk, akkor egy fékevesztett Fidesz, amely úgy érzi, hogy az elmúlt négy év politikája helyreállítja számára a kétharmadot, olyan politikát folytat majd, amely a határtalan agresszió és az embertelenség politikája lesz – magyarázta.

Gyurcsány szerint az ellenzék nem találja az ellenszerét az ellenségépítő, hazug politikának, a választás pedig nem volt szabad és tisztességes. Arról is beszélt, hogy küzdeni kell az új kormány ellen, a DK pedig nem alkuszik, ádáz ellenfél marad.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!