Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Van, amikor össze kell fogni és közösen cselekedni. Hónapokig terveztük közösségi programunkat, most itt a pillanat: indulunk.

Kevés erősebb, motiválóbb érzés van annál, amikor valaki része egy közösségnek. És vannak helyzetek, amikor ez hatványozottan fontossá válik.

Közel egy éve azt mondtuk, a sötétség nem tart örökké, majd azzal folytattuk: legyen világosság! Azt éreztük akkor, és így látjuk most is, hogy a magyarországi sajtó a rendszerváltás óta nem volt olyan tragikus helyzetben, mint az elmúlt években, de kiváltképpen most. Egyben ígéretet is tettünk olvasóinknak arra, hogy a HVG és a hvg.hu megmarad annak, ami volt. Mi nem valamely érdekkör szolgálatában írunk. Azokhoz akarunk továbbra is szólni, akik fontosnak tartják a tájékozottságot és a tudást.

Most azt látjuk, a világosság még nem jött el. A magát függetlennek tartó sajtónak továbbra is küzdenie kell, hogy az maradhasson, ami mellett hitet tett. Márpedig mi ezt vállaltuk abban az íratlan szerződésben, amely meggyőződésünk szerint az olvasóinkhoz köt minket.

Hisszük, hogy szükségünk van egymásra.

Ennek jegyében indítjuk el a Pártoló Tagság programunkat, és arra kérünk Téged, hogy ha a barátunk vagy, csatlakozz hozzánk!

A független sajtót ellehetetlenítő politika, valamint a közösségi, illetve a keresőoldalak reklámpiaci terjeszkedése beláthatatlan nyomás alá helyezi a lapeladás mellett a hirdetésekre épülő üzleti modellünket is. Ezért kérjük a támogatásodat ahhoz, hogy a propaganda- és álhírek korában hosszú távon is finanszírozható legyen ez a műhely, s vele a szókimondó tájékoztatás.

Azt szeretnénk, hogy olvasóink közelebb kerüljenek szerkesztőségünkhöz. Hogy minél többen közösnek érezzük céljainkat. A hozzánk csatlakozók három tagsági csomagból választhatnak: Barát, Partner, Patrónus. Belépő csomagunk már havi 500 forintért, egy kávé áráért elérhető.

A csomagok részletes tartalmát (szerkesztőségi rendezvényektől „kulisszák mögötti” találkozókon és beszélgetéseken, heti exkluzív hírlevélen át kedvezményekig) a Pártoló Tagság oldalunkon találod meg. Terveink szerint ez csak a kezdet, vannak még ötleteink. A segíteni akaró, de a programhoz nem csatlakozó olvasóinknak itt lehetőséget biztosítunk az egyszeri támogatás nyújtására is.

Programunk természetesen mindenkihez szól, aki úgy gondolja, hogy a világosságot nemcsak remélni kell, hanem cselekedni is kell érte. A hvg.hu felelős szerkesztőjeként hadd szólítsam meg külön – elsősorban – hírportálunk olvasóit, akik ingyen fogyaszthatják szerkesztőségünk „szellemi termékét”: fogjunk össze, közösen tegyünk azért, hogy a mind nagyobb és elbizonytalanító hangzavarban Magyarországon továbbra is valós hírek jussanak el az olvasókhoz.

Számítunk Rád!

Nagy Iván Zsolt
felelős szerkesztő
hvg.hu

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már ki lehet próbálni a MÁV új jegyautomatáit

Már ki lehet próbálni a MÁV új jegyautomatáit

Tovább drágulhat a gyümölcs, a fagy elvitte a barackot

Tovább drágulhat a gyümölcs, a fagy elvitte a barackot

Egyetemi campust alakítanának ki a Magyar Rádió volt épületében

Egyetemi campust alakítanának ki a Magyar Rádió volt épületében