szerző:
hvg.hu

Az LMP elnökségi tagja, újdonsült parlamenti képviselője lapunknak erősítette meg, tényleg ajánlatot fog tenni a Magyar Nemzetre.

Délelőtt megírtuk, tartós finanszírozási problémák miatt megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió, terjedni kezdett a pletyka, Ungár Péter megvenné. Ezt később a politikus maga ismert el a hvg.hu-nak. Egy beszélgetés már volt, de formálisan kedden tesz vételi ajánlatot a Magyar Nemzetre.

Szél Bernadett és Hadházy Ákos társelnökök egy másik témában tartott sajtótájékoztatón kaptak egy erre vonatkozó kérdést, Szél azt mondta, behívta Ungár Pétert, amikor megtudta a hírt, és beszélt vele erről. Az LMP társelnökének úgy tűnik, hogy Ungárnak csak egyetlen célja van, hogy a lap ne kerüljön a propagandagépezet kezére.

Korábban lapunk interjút készített György Zsomborral, a Nemzet főszerkesztő-helyettesével:

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!