szerző:
hvg.hu

Lázár János, Kunhalmi Ágnes, Hiller István és Kocsis Máté például már biztosan nyert.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Közeledik a teljeshez a választási eredmények feldolgozottsága: szombaton fél ötkor 99,02 százaléknál tartott a Nemzeti Választási Iroda.

Néhány körzetben már megvan a száz százalék: így Budapesten a biztos nyertesek közt van a fideszes Kocsis Máté, az MSZP-s Kunhalmi Ágnes, illetve a szintén baloldali Hiller István és Molnár Gyula.

Csongrádban Lázár János aratta le a szavazatok több mint 50 százalékát, ezzel mandátumot szerezve, míg Pest megye 1. választókerületében a szintén fideszes Aradszki András nyert. Komárom-Esztergom megye 3. körzetében Czunyiné Bertalan Judit a biztos befutó száz százalékos feldolgozottságnál, Vasban pedig a szintúgy kormánypárti V. Németh Zsolt szerzett biztos mandátumot. Szentesen a fideszes Farkas Sándor győzte le ellenfeleit.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!