szerző:
hvg.hu

Minden idők legnagyobbnak tűnő ellenzéki megmozdulása zajlik a fővárosban, erről a kormányoldali média kevéssé vesz tudomást.

Sallai Róbert Benedek megütötte Hadházy Ákost egy LMP-s gyűlésen - az Origo szerint még mindig ez a kora délutáni hír a legfontosabb, miközben a szombati demonstráció szervezői szerint több, mint 100 ezer ember vonult az utcára.

A kormányoldali lap ezzel is foglalkozik, a kisebb hírek között, olyan címmel, hogy "őrjöngenek Soros hívei, feldúlnák a várost", illetve a rendőrség felkészült az anarchista provokációra. Több kollégánk is a helyszínen van, őrjöngésről, városdúlásról szó sincs.

 

©

A közmédia portálja, a hirado.hu is beszédes, bár ott legalább nem írnak a címben az őrjöngő Soros hívekről.

 

©

A 888.hu-n a több mint tízezer fős rendezvény a futóverseny, nem a tüntetés.

©

A Pesti Srácok vezető cikke a kormányellenes tüntetésről szóló élő beszámolót ígér, de nem az, cikkünk megírásának idején, este nyolc előtt pár perccel egy szó sincs az aktuálisan zajló tüntetésről, csak az előzményeiről.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!