szerző:
hvg.hu

Most dől el, házi őrizetbe helyezik-e azután, hogy kedden a rendőrség meggyanúsította: felbujtóként részt vett a Fenyő-gyilkosságban.

Egy metálszürke furgonban érkezett Gyárfás Tamás a Budai Központi Kerületi Bíróságra azután, hogy csütörtökön kiengedték a bűnügyi őrizetből, miután a Fővárosi Főügyészség házi őrizetének elrendelésére tesz indítványt, nyomkövető technikai eszköz alkalmazása mellett. Erről döntenek most.

Gyárfás a tárgyalás előtt nem akart nyilatkozni a sajtónak, azt mondta, azt követően válaszolni fog az újságírók kérdéseire.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Itthon

Gyárfás ügyvédje: Ennél rosszabb már nem lehet – videó

Nem nyilatkozott a Gyárfás Tamás háza előtt várakozó újságíróknak csütörtök délután Bánáti János ügyvéd, amikor elhagyta az épületet, de nem is zárkózott el. Útban az autó felé azt mondta: a pénteki bírósági meghallgatás után áll mindenki rendelkezésére, de mint fogalmazott, ennél rosszabb már nem lehet, önmagában szerinte rendkívül nagy eredmény az, hogy nem kerül védence előzetes letartóztatásba. Videó.

hvg.hu Itthon

Gyárfás Tamás csütörtök délután már otthon egyeztetett ügyvédjével - fotók

Egészen otthonáig kísértük a csütörtökön kiengedett volt úszószövetségi elnököt, és egykori médiavállalkozót. Gyárfást az egykori Fenyő-gyilkosság ügyében vették őrizetbe, még kedden, miután gyanúsítottként hallgatták ki. A bíróság pénteken dönt arról, házi őrizetbe kerül-e. Ügyvédje, Bánáti János is akkorra ígért tájékoztatást.

Fukuyama: A szocializmusnak vissza kellene jönnie

Fukuyama: A szocializmusnak vissza kellene jönnie

Trump a hadsereggel záratná le a mexikói határt

Trump a hadsereggel záratná le a mexikói határt

Játszótéren szaladgáló patkányokra panaszkodnak a IX. kerületi lakók

Játszótéren szaladgáló patkányokra panaszkodnak a IX. kerületi lakók

Fülke: Az Orbán-kormány mindent betilt, csak épp Lázár Jánost nem

Fülke: Az Orbán-kormány mindent betilt, csak épp Lázár Jánost nem

Jó helyen, rossz időben

Jó helyen, rossz időben

Kíméletlen törzsi logikával politizál az Orbán-rezsim

Kíméletlen törzsi logikával politizál az Orbán-rezsim