szerző:
hvg.hu

Szegeden már pénteken megvolt.

Kormányellenes tüntetés lesz vasárnap este négy vidéki nagyvárosban is, a fővárosi tiltakozások nyomán.

Debrecenben a Nagytemplom előtt lesz a demonstráció, előzetesen mintegy kétezren jelezték érdeklődésüket. Itt többek között felszólal Lukácsi Katalin ex-KDNP-s politikus, a múlt heti budapesti tüntetés szónoka is.

Nyíregyházán a Kossuth térre szerveztek - jobbikos háttérrel - tüntetést "a hazugság ellen", itt körülbelül ezren jelentkeztek.

Kecskeméten a Katona József parkból indul a menet, itt pártok helyi képviselői is szót kapnak.

A székesfehérvári tüntetést az Országalmához hirdették meg, itt is helyi képviselőjelöltek szólalnak fel.

Szegeden már péntek délután megtartották a demonstrációt, ezen körülbelül ötszázan vettek részt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!