szerző:
hvg.hu

Egyre szabályosabb a rendőrsorfal a Kossuth téren.

Nagyjából 2 ezer ember tüntet a Kossuth téren a parlament alakuló ülésével egy időben. Fél 11 körül váratlanul az Parlament bejáratához engedték a tüntetőket, így egészen közelről kiabálhatták, hogy "mocskos Fidesz", illetve "Orbán geci". Nagyon sokan füttyögnek, ez behallatszik a házba is, bár csak a folyosókra, az ülésterembe nem. A tüntetők egy idő után a főkaputól a VI-os kapuhoz vonultak.

Mutatjuk fotón, hogy néz ki a tüntetés házon belülről.

 

©

Percről percre tudósításunkat itt találja.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!