szerző:
hvg.hu

Nyilván a helyszínen figyelte Orbán Viktor szerda este a felcsúti Puskás Akadémia és az Újpest FC küzdelmét a labdarúgó Magyar Kupáért.

Nyilván Mészáros Lőrinc volt a jobbján, hol máshol.

Nyilván tele volt NER-statisztákkal a VIP-páholy.

Nyilván tele van az újságírók stadionból kidobásával egyetértő Szöllősi György főszerkesztésével készülő, házi sportlap elfogult megfogalmazásokkal a végül alul maradó, idegenlégiósokkal teletömött Felcsútról.

De azért azon egy pillanatra fennakadtunk, hogy a Nemzeti Sport az élő tudósításába a következő képaláírással tette ki a kormányfő és a (valóban) legendás újpesti csatár, válogatott Göröcs János közös fotóját, egy szintre emelve őket:

©

Emlékeztetőül, így lő gólt egy igazi legenda:

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!