szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szabó Zsolt államtitkárról és feleségéről a kampányhajrában állította azt a Magyar Nemzet, hogy egy olyan offshore cég igazgatói, amelynek számláján 1,2 milliárd forintnyi pénz van. Nyomoznak.

Az MSZP frakcióvezetője, Tóth Bertalan megkérdezte Polt Pétert, hogy áll a nyomozás, a legfőbb ügyész a válaszában kifejtette: a Központi Nyomozó Főügyészség április 25-én rendelt el nyomozást, ami különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettének gyanúja miatt van folyamatban.

A KNYF az eddigi eljárás során okirati bizonyítékokat szerzett be, a nyomozás határideje pedig június 25-e. „Az ügyben a nyomozás bűncselekmény egyszerű gyanúja miatt van folyamatban, a közjogi tisztség betöltésén alapuló mentesség felfüggesztése, valamint kényszerintézkedés elrendelése iránti indítványtételre bűncselekmény megalapozott gyanújának a megállapítása esetén van mód” – tette hozzá Polt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Túlteljesítik oltási tervüket a britek

Túlteljesítik oltási tervüket a britek

Láz, fejfájás, szédülés: összesítették az oltás mellékhatásait Izraelben

Láz, fejfájás, szédülés: összesítették az oltás mellékhatásait Izraelben

Cukrászdát nyit Budapesten Gáspár Bea és lánya

Cukrászdát nyit Budapesten Gáspár Bea és lánya