szerző:
hvg.hu

Az Echo tévé műsorában a kormányközeli Figyelő és a pestisrácok.hu munkatársai, valamint Boros Bánk Levente, egykori kisgazda képviselőjelölt viccelődtek a mostanság megszűnt jobboldali lapokon.

Az Index cikke szerint a 15 milliárdos vagyonnal rendelkező Ungár azon borult ki, hogy a fideszes propagandisták a 80 éves múlttal bírt Magyar Nemzet és az azóta már szintén megszűnt Heti Válasz egy-egy példányát fogták a kezükbe, miközben a műsorvezető egy papírlapon a felkészül feliratot tartott maga előtt, Boros pedig egy másikat, Hír TV szöveggel.

Az LMP-s politikus erre azt írta,

egyszer a NER-nek is vége lesz és akkor mi sem leszünk veletek méltányosak. Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten

A Nemzet azért is lehet bántó Ungár számára, hiszen ismert: a politikus jó ideig szerette volna azt megvásárolni Simicska Lajostól, de a tárgyalásokból végül semmi sem lett, mert a tulajdonos irreális árat kért érte. A Heti Választ szintén Simicska finanszírozta. (Ungár azóta új kiadóvállalatot alapított, valamint kisebbségi tulajdonostársa, Gerényi Gábor az azonnali.hu működtetésére. A HVG információi szerint a hárommillió forinttal indított új társaság köt majd munkaszerződést az újságírókkal, köztük a Magyar Nemzettől elbocsátott 10-15 munkatárssal.)

Ungárnak egy másik fideszes médiaszemélyiséggel is meggyűlt a baja pénteken: Lovas István, aki nem mellesleg a Nemzet egykori brüsszeli tudósítója volt, trágár levelet küldött neki, vagy az LMP sajtóosztályának - ez az Index cikke szerint végül nem derült ki, a levél tartalmát annak elképesztő trágársága miatt Ungár azonban közzétette Facebook-oldalán. Lovas ezután megfenyegette a politikust.

Az egyik levél így szól:

Neokon seggnyaló férgek! Már a ti időtök is lejárt.  Menjetek holnaptól Torinóba: házhoz jött egy csomó neokon, akiket leszophattok. Merkel az Északi Áramlat 2-őt akarja. Macron Szentpétervárra ment putyinozni. Kurz pedig az új trend élére állt.

Ne feledjétek megkúrni John McCaint is, mielőtt az nekrofília lesz. Undort keltő pofátokat még visszataszítóbbá teszik a viszályt, konfliktust imádó amerikai hadiipari érdekek előretolása a magyar érdekekkel szemben. Drop dead!

Lovas István

A másik pedig így:

Figyelj, te mocskos patkány,

Tudnál még egy hozzád hasonló férget említeni, aki egyrészt kiadta egy újságíró kérdését, amit egy sajtórészleghez intézett - ráadásul úgy, hogy ott a magán e-mailje? Kitegyem a te magán e-mailedet? Anyád mit szólna, ha az övét tennéd ki, mocskos pióca? Kurvára vigyázz magadra!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Négykerekűt is gyárt már a Segway, és csodásan néz ki

Négykerekűt is gyárt már a Segway, és csodásan néz ki

Csak leshetnek az androidosok a legújabb iPhone-os hírt hallva

Csak leshetnek az androidosok a legújabb iPhone-os hírt hallva

Hitelrontás, megtévesztés: igazgatók háborognak az iskolai rangsor miatt

Hitelrontás, megtévesztés: igazgatók háborognak az iskolai rangsor miatt

Óriási disznó csatangolt a kaliforniai város utcáin, a rendőrök zseniálisan reagáltak

Óriási disznó csatangolt a kaliforniai város utcáin, a rendőrök zseniálisan reagáltak

Szolnokra jön Peter Greenaway

Szolnokra jön Peter Greenaway

Bezár és átalakul a Castro Bistro

Bezár és átalakul a Castro Bistro