szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha el akarja kerülni a bosszankodást, érdemes megnézni, hol mi változik a budapesti közösségi közlekedésben vasárnap.

Vasárnap a HUNGEXPO területén rendezik meg a 25. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó futóversenyt, ezért várhatóan 7:40 és 17:00 között lezárják a forgalom elől Kőbányán az Albertirsai utat az Albertirsai köz és az Expo tér között. A futóverseny helyszíne gyorsan és kényelmesen megközelíthető a 10-es autóbusszal, amely a rendezvény miatt ezen a napon is közlekedik, azonban a forgalomkorlátozás miatt módosított útvonalon, a Puskás Ferenc Stadion M és az Expo tér között.

A H8-as HÉV rövidített útvonalon, az Örs vezér tere és Cinkota között közlekedik ma 20 óráig karbantartási munkálatok miatt.

További részletek s hírek a BKK Facebook-oldalán.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!