szerző:
hvg.hu

Az MSZP illetékes testülete megállapította, a volt pártelnök fegyelmi vétséget követett el.

Megrovásban részesítette a fegyelmi ügyek tanácsa az MSZP előző elnökét, Molnár Gyulát, miután Molnár a párt háta mögött kötött 60 milliós megállapodást a Liberálisokkal – mondta Tóth Bertalan pártelnök a hvg.hu-nak. A testület megállapította Molnár fegyelmi vétségét.

Bár Tóth a tárgyalódelegáció tagja volt, azt mondja, nem tudott erről a szerződésről. Május közepén frakcióvezetőként ő jelentette be, hogy eljárás indul Molnár ellen. Az ügy a Párbeszéd frakciójának szétverésekor pattant ki, Bősz Anett arra hivatkozva, hogy a Párbeszéd megszegte a megállapodást, kilépett a képviselőcsoportból, amely csak Mellár Tamás független jelölt belépésével maradhatott meg.

Az ügyet ezzel az MSZP lezártnak tekinti – tette hozzá Tóth.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!