szerző:
T. R.

A helyi választási bizottság kisorsolta, a Fidesz Mészáros Lászlója a második, a második keresztneve különbözteti csak meg.

Megírtuk, áll a bál Felcsúton, annyira, hogy Mészáros Lőrinc tévéje is aktivizálódott. Ugyanis csak Mészáros Lászlók szeretnének polgármesterek lenni Felcsúton. Az egyik a jelenlegi alpolgármester Mészáros László István, a Fidesz jelöltje, a Puskás Akadémia ügyvezetője, akit maga Mészáros Lőrinc ajánlott utódjául. A másikuk, Mészáros László János, a Kétfarkú Kutya Párt támogatottja, független jelölt. Egyikőjük sem rokona, csak névrokona Mészáros Lőrinc milliárdos nagyvállalkozónak.

Az Echo Tv is beszámolt az esetről, megtévesztést emlegetnek, és azt, hogy a jelölt átveri az idős embereket. „Több felcsútit is felháborít, hogy a Kutyapárt be akarja csapni őket” – írja Mészáros Lőrinc tévéje. Egy helyi lakos pofozást emlegetetett az MKKP által támogatott, de független jelölttel kapcsolatban.

A felcsúti helyi választási bizottság hétfőn délután 4-kor ülésezett, kisorsolták, hogy a két Mészáros László milyen sorrendben szerepel majd a szavazólapon. Az első a kétfarkús Mészáros László, az ő második neve János, ez is itt lesz a szavazólapon. A második a fideszes, ő is Mészáros László, második neve István, ő így fog szerepelni.

Az MKKP-s támogatott Mészáros kedd reggel a Klubrádióban volt vendég telefonon, azt mondta, annyian gratuláltak neki ismerősök, amikor megtudták, Mészáros Lőrinc a lemondása után Mészáros Lászlót nézte ki utódjának, hogy úgy gondolta, elindul.

A Kutyapárt első embere, Kovács Gergő is megosztotta a hírt

 

Jegyezzük fel, a névazonosság és a jelöltek ráindítása erre-arra, Miskolcon történt meg először, ott Erdei Sándor (Rokker Zsoltti) mellett elindult egy másik Erdei is. A miskolci események ütőerén tartjuk a kezünket, arról, hogy a Fidesz hogy indította rá Erdei Sándort Erdei Sándorra, itt írtunk, meg itt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!