szerző:
hvg.hu

A francia és a belga meccset Szentpéterváron izgulja végig a kormányfő, és úgy tűnik, a döntőt is a helyszínen nézi majd.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Most, közvetlenül a döntő után, annak hatása alatt, utóbbiakkal értünk egyet. Ezen az oldalon felidézheti a pillanatokat, amelyek ezt igazolják.
Friss cikkek a témában

Egyre biztosabb, hogy Orbán Viktor ott lesz a francia-belga elődöntőn, a kormányközeli Origo ugyanis azt írta: a miniszterelnök a meccs miatt kedd délután Szentpétervárra utazott.

A kormányfő sajtófőnöke, Havasi Bertalan ugyan nem erősítette meg a portál ezzel kapcsolatos kérdését, de mint írták, Havasi nem is tagadta azt. Annyit viszont elárult, hogy Orbán a szerdai és csütörtöki NATO-csúcstalálkozó miatt holnap már Brüsszelben lesz.

Az Origo viszont úgy tudja, a miniszterelnök útja innen nem haza, hanem újból Oroszországba vezethet, "ahol a vb legutolsó meccseit is élőben izgulhatja végig". Arról nem szól a fáma, hogy fia, Gáspár vele tart-e.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!