szerző:
MTI

Még mindig nem egyértelmű, mivé áll majd össze a miniszterelnök fapados rejtvénye. De azért a legvalószínűbb a vakáció.

Az Ó betűhöz Angela Merkellel, az I-hez pedig a kínai miniszterelnökkel Li Ko-csianggal készült közös képét posztolta Orbán, most pedig megjelent a harmadik fotó, Recep Tayyip Erdogannal.

A török elnök, miután két és fél hete újraválasztották, hétfőn tette le az államfői esküt a parlamentben, amivel Törökországban hivatalosan is elnöki rendszer lépett életbe.

Az eskütételt követően Erdogan felkereste Ankara szívében Mustafa Kemal Atatürknek, a Török Köztársaság megalapítójának a mauzóleumát. Ezután az államfői palotában egy ünnepélyes szertartás keretében hozzá is látott elnöki feladataihoz. A nagyszabású ceremónián több tucat ország államfő- vagy kormányfője is részt vett, köztük Orbán Viktor miniszterelnök. Országon belülről is több ezer meghívott érkezett. Akkor készülhetett a fotó is.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!