szerző:
hvg.hu

Moldován Lászlót is megfosztották tisztségétől, aki az etikai bizottság elnökeként központi szerepet játszott az eltiltások osztogatásában.

Lassan nem marad az LMP-ben, akinek még szabad bármilyen tisztséget viselnie. Hadházy Ákost azért tiltották el tisztségekről, mert a koordinációt és a visszalépést szorgalmazta, Sallai Róbert Benedeket pedig azért, mert fellökte székén Hadházyt.

Később Szél Bernadettet is eltiltották a tisztségviseléstől, de később azért megengedték, hogy betöltse társelnöki pozícióját, amit jelenleg is visel. Kassai Dánielt pedig kizárták a pártból, mert visszalépett Kunhalmi Ágnes javára Dél-Pesten.

Moldován Lászlót, az etikai bizottság elnökét most azért fosztották meg tisztségétől, mert a Magyar Hírlapnak adott ki információkat a Sallai-féle tettlegességről. Ez azért különösen abszurd, mert Moldován eddig oroszlánrészt töltött be a fegyelmi eljárások menedzselésében. Őt azonban csak az etikai bizottságból zárták ki, egyéb tisztségeket viselhet. Éppen őt választották az LMP budapesti elnökévé, amivel Ungár Pétert is megelőzte a posztért folytatott harcban. Talán mondani sem kell, hogy a pályázat óta már Ungár Pétert is eltiltották a tisztségviseléstől.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat. 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Január 19-ig marad a CSU élén Orbán bajor támogatója

Január 19-ig marad a CSU élén Orbán bajor támogatója

Hernádi újra felkerülhet az Interpol körözési listára

Hernádi újra felkerülhet az Interpol körözési listára

Egy volt űrhajós azt mondja, 25 éven belül mindent megoldunk, és ember lép a Marsra

Egy volt űrhajós azt mondja, 25 éven belül mindent megoldunk, és ember lép a Marsra

Kórházba került a terhes Amy Schumer

Kórházba került a terhes Amy Schumer

Elhunyt Princz Gábor

Elhunyt Princz Gábor

Részeg mosómedvék terrorizálták egy amerikai kisváros lakóit

Részeg mosómedvék terrorizálták egy amerikai kisváros lakóit