szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Moldován Lászlót is megfosztották tisztségétől, aki az etikai bizottság elnökeként központi szerepet játszott az eltiltások osztogatásában.

Lassan nem marad az LMP-ben, akinek még szabad bármilyen tisztséget viselnie. Hadházy Ákost azért tiltották el tisztségekről, mert a koordinációt és a visszalépést szorgalmazta, Sallai Róbert Benedeket pedig azért, mert fellökte székén Hadházyt.

Később Szél Bernadettet is eltiltották a tisztségviseléstől, de később azért megengedték, hogy betöltse társelnöki pozícióját, amit jelenleg is visel. Kassai Dánielt pedig kizárták a pártból, mert visszalépett Kunhalmi Ágnes javára Dél-Pesten.

Moldován Lászlót, az etikai bizottság elnökét most azért fosztották meg tisztségétől, mert a Magyar Hírlapnak adott ki információkat a Sallai-féle tettlegességről. Ez azért különösen abszurd, mert Moldován eddig oroszlánrészt töltött be a fegyelmi eljárások menedzselésében. Őt azonban csak az etikai bizottságból zárták ki, egyéb tisztségeket viselhet. Éppen őt választották az LMP budapesti elnökévé, amivel Ungár Pétert is megelőzte a posztért folytatott harcban. Talán mondani sem kell, hogy a pályázat óta már Ungár Pétert is eltiltották a tisztségviseléstől.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!