szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kaposi Sándor vonatbaleset áldozata lett, nem tudni, hogy napokig miért nem adott magáról életjelet.

Még vasárnap délután tűnt el a Bercel, Csobánkapusztán megrendezett Sun fesztiválról Kaposi Sándor. A 32 éves férfit a rendőrség is kereste, ugyanis eltűnése óta nem adott magáról életjelet.

A hatóságok korábban azt közölték, legutóbb Bér területén látták őt, most azonban a Velvet azt írja, hogy a férfi vonatbalesetben meghalt Heves megyében, a Selyp és Apc–Zagyvaszántó állomások közötti szakaszon szerda délután.

Kaposi Sándor családja a portálnak megerősítette a hírt. A helyszín a fesztiváltól mintegy 35 km-re van, a család sem tudja, hogy a férfit hogyan és miért érte a baleset.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Kult

Nem tétlenkedtek a rendőrök a SUN Fesztiválon

A fesztivál területén és környékén tíz napig állandó szolgálatot teljesítettek a rendőrök és a polgárőrök, kábítószer-birtoklás és -fogyasztás miatt tizenhárom külföldi és kilenc magyar állampolgár ellen, járművezetés ittas vagy bódult állapotban vétsége miatt pedig egy külföldi ellen indítottak büntetőeljárást. Egy embert előzetes letartóztatásba helyeztek.