szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem lesz olcsóbb a 2rule a multicégeknél, árulta el a cég ügyvezetője egy futballbloggernek. A Nemzeti Sport márkát védő cikke viszont ennek ellenkezőjét állítja. A 2rule-t védő cikket Kele János szed ízekre a Facebookon.

Lendületes védőbeszédet írt Szöllősi György Mészáros Lőrinc akadémiájának egykori kommunikációs igazgatója, Puskás-ügyi rendkívüli nagykövet Mészáros Lőrinc sportlapjának főszerkesztője ugyanebbe a lapba Mészáros Lőrinc új sportszermárkájáról. A válogatott érvekre Kele János reagált a Facebookon – a futballszakértő korábban bírálta a 2rule történetét, amire felhívta a márka ügyvezetője és résztulajdonosa, Kővári Ágnes, és hosszasan beszélt vele. A beszélgetésből is merítve Kele tételesen vitába száll Szöllősi érveivel. A főbb tételek a következőek:

– Szöllősi politikai indíttatásúnak bélyegez meg minden kritikai véleményt a 2rule-lal kapcsolatban

– Amellett érvel, hogy eddig nem volt nemzeti sportszergyártó cég, holott ez nem igaz: Kele a Lancastot, Toti Sportot hozza fel ellenpéldának. "Elfelejtkezett volna róluk a főszerkesztő úr?

Esetleg arról van szó, hogy „saját, magyar, nemzeti” márka csak az lehet, melyet lapjának tulajdonosa alapít?"

– Az Adidas 30 év fejlesztés és működés után lett név a sportszergyártás világában, nem pedig alig pár hét működés után

– A 2rule nem lesz olcsóbb, mint a versenytársak, árulta el Kővári Kelének, azaz Szöllősi olcsóságra vonatkozó érvei nem állnak meg.

– Szöllősi elismeri, hogy a 2rule is a tao-pénzekre hajt,

"világos, hogy ennek a bővülő piacnak a bekebelezése politikai kérdés – ha ugyan önmagában már a megcélzott közpénzek okán ne lenne eleve az.

A „hazai magáncég felépülése és megerősödése” eddig sem volt kérdéses, a sajtóban megjelent kritikák alapját javarészt az jelentette, hogy korábban, más tulajdonosi szerkezettel bíró magyar magáncégek nem voltak képesek ilyen gyors berobbanásra a piacon, nem szereztek ilyen gyorsan ügyfeleket, és nem kapták meg maguk mögé reklámhátszélnek a köztévé műsorait sem."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Fradi és a Fidesz is jól járt Kubatov fociultrákkal kötött alkujával

A Fradi és a Fidesz is jól járt Kubatov fociultrákkal kötött alkujával

ITM: Belső vita van a Színművészetin, oldja meg a szakma

ITM: Belső vita van a Színművészetin, oldja meg a szakma

Rendőrökre támadtak a tüntetők Prágában

Rendőrökre támadtak a tüntetők Prágában