szerző:
hvg.hu

Nem nyilatkozhatott arról, lesz-e még műsora, a HírTV Híradójából viszont kiderült, többet nem kerül képernyőre a HírTV-n.

Cikkünk frissül

"Felmondási időmet töltöm" – ismételgette Kálmán Olga, miután kilépett a HírTV épületéből, az utolsó Magyar Nemzettel a kezében.

Most a legrosszabb interjúalany voltam, de nem tudok mást mondani.

Este ki fog derülni, lesz-e még műsora – mondta a helyszínen, de közben a tévében már bemondták, Kálmán Olga és Csintalan Sándor műsora megszűnik.

Az élet megy tovább, jó műsorokat kell csinálni. Készülünk arra, hogy rövidesen találkozzunk, a nézők és én.

Úgy tudjuk, Horváth Károly, az Echo TV munkatársa veszi át Kálmán Olga műsorát.

A HírTV-ben ma volt állománygyűlés, ahol bejelentették az új vezetőséget, a Magyar Idők és a Karc FM tulajdonosa, Liszkay Gábor médiatanácsadó lesz, Szikszai Péter a tartalomfejlesztési vezérigazgató-helyettes. Pár napja derült ki, hogy Liszkay Gábor visszatér a HírTV-be, a csatornát pedig átszabják, Fidesz- és kormánybaráttá teszik. Akkor azt mondták forrásaink, elképzelhetetlen, hogy Kálmán Olga maradjon a csatornánál.

Hétfőn megkerestük Kálmán Olgát, aki azt mondta, sajtóhírektől nem retten meg, készül az esti adásra. Kedd este úgy búcsúzott, holnap (vagyis szerdán) várja a nézőket.

Kálmán Olga műsorának utolsó Facebook-posztja:

 

Csintalan Sándor is felmondott, azt mondta, nem akar Szikszai Péterrel együtt dolgozni. "Én ide be nem teszem a lábam" - fogalmazott, azt pedig mindenkinek a fantáziájára bízta, hogy az új gárdával milyen lesz a HírTV.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!