szerző:
hvg.hu

Nagy átalakulás előtt a csatorna, érkezik az új vezetés.

Liszkay Gábor maga erősítette meg, tanácsadó lesz a Hír TV-nél. Fél 11-kor van állománygyűlés, ott jelentik be a részleteket. Részletes cikkünket itt találja.

Liszkay korábban a Hír TV elnöke volt, most a Magyar Idők ügyvezetője, többségi tulajdonosa, a Mediaworks igazgatósági tagja és elnök-vezérigazgatója, a Karc FM tulajdonosa. Informátoraink azt mondták róla, "nélküle nem lehet majd döntést hozni a Hír TV-ben."

Megérkezett a tévé székházához az új tulajdonos, Nyerges Zsolt is, aki nem válaszolt egyelőre arra, mi lesz a Hír TV sorsa. "Meg fogjuk mondani az állománygyűlés után."

 

Információink szerint a Hír TV-t Fidesz- illetve kormánybaráttá hangolják, a kritikus műsorok megszűnnek vagy teljes mértékben hangnemet váltanak. Vannak, akik azt mondják, a keddi volt Kálmán Olga utolsó adása a csatornánál. A 24.hu úgy tudja, Kálmán Olgát kirúgták.

 

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!