szerző:
hvg.hu

Totálisan átszabták a Hír Tv-t, a hatalomátvétel után a csatorna visszatért a jobboldalra. Oda, ahol már Mészáros Lőrinc tévéje, az Echo ott van. A Hír Tv-ben tömeges létszámleépítés volt, kérdés, ki csinálja majd az adást. Kálmán Olga utódja szerda este debütált, az első vendég Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője volt.

A hvg.hu úgy tudja, az Echo Tv-ben egy értekezleten felajánlották, hogy önkéntes alapon át lehet igazolni a Hír Tv-hez, Mészáros adójánál a pletykák szerint inkább showműsorokra koncentrálnak amúgy is.

Az együttműködés máris megindult, a Hír Tv-n futó anyagban az Echo Tv-nek nyilatkozó alany szerepel.

Szerdán egyébként más furcsaság is feltűnt: egy olyan sajtótájékoztatóról, ahol a mikrofon alapján kint volt a Hír Tv is, az Echo Tv felvételét használták.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!