szerző:
hvg.hu

Az elhíresült Simicska-idézetet fújta fel ismét valaki a szokott pillérre, ezúttal rovásírással. Eltelt három nap, már ez sincs ott.

A híres G-nap óta tart a játék: valaki (vagy valakik) már többször felfújták a Margit híd Margitszigetnél található pillérjére, hogy „Orbán egy geci”. A feliratot eddig mindig szinte azonnal eltakarították, de nemrég új fejezet kezdődött.

Akkor ugyanis valaki rovásírással fújta fel ugyanezt. Azonban pénteken bejárta a médiát a felirat valódi jelentése, innentől pedig már ennek a graffitinek a napjai is meg voltak számlálva.

A 444 olvasója hétfő este számolt be arról, hogy a híd pillérén található feliratot éppen távolítják el. Le is fotózta a betűket suvickoló munkást.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!