szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nem felvonuló kérték, hanem ünneplők, de mindegy is. Ma van Magyarország születésnapja, lepje meg valamivel (dal, jelenet, politikusbeszéd, bármi), aminek ön szerint örülne, vagy ami illik hozzá. Írja meg nekünk, mivel kívánna boldog szülinapot az ünnepeltnek, mi pedig beteszünk ezek közül párat a nap percről percre összefoglalójába. Várjuk tehát a kívánságokat az [email protected] címre.

Szóval: [email protected] a cím, és a percről percre tudósításban megnézheti, teljesítettük-e a kérését.

Reggel kezdtünk, volt már Tankcsapda, Koppány az István, a királyból, David Bowie, néhányan meg egyszerűen csak elküldték, mit kívánnak ők Magyarországnak 2018-ben. De akadt olyan is, aki videósunknak mondta el, mire lenne itt szükség:

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!