szerző:
hvg.hu

Csak vitaindítónak szánta írását az LMP-s politikus, amelyben alaposan kiosztotta az ellenzéket, illetve megírta, hogy migrációügyben nem szégyen egyetérteni a Fidesszel.

Saját lapjában jelentetett meg egy általa írt cikket az LMP-s Ungár Péter hétfőn, amelyben igen érdekes gondolatokat osztott meg az olvasókkal. Egyebek mellett arról írt, hogy migrációügyben szerinte nem szégyen egyetérteni a Fidesszel, ezután válogatott módon a teljes ellenzéket kiosztotta.

Az RTL Híradó kérdésére a politikus azt mondta, publicisztikája nem jelent közeledést a Fideszhez, a bejegyzést csupán vitaindítónak szánta.

A Jobbik nem reagált Ungár szavaira, az MSZP szerint az LMP megtévesztette a szavazókat áprilisban, a DK pedig úgy véli: Ungár Péter megakadályozhatta volna a kormánypártok kétharmadát, ha visszalép a szoros eredményt hozó választókerületében. Gréczy Zsolt DK-s képviselő szerint így Ungár Péter bármilyen kritikája, amit az ellenzéki pártokról mond, "minimum hiteltetlen".

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!