szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Húsleves, porcukorral meghintett grízes tészta, nem kevés lekvárral a tetején – ez például az egyik menü, amely az új főzőkonyhában készült.

Képes tudósítást adott ki az MTI, miután elkészült Miskolc 300 millió forintból felújított főzőkonyhája: a létesítményt a napokban adtak át, de azt csak most mutatták meg, milyen ételek születnek majd ott.

A GasztVitál Csoport tájékoztatása szerint a Diósgyőr-Vasgyári Szakképző Iskolában kialakított főzőkonyhában ma például húslevest, porcukorral, valamint lekvárral is meghintett grízes tésztát készítettek.

MTI / Vajda János
MTI / Vajda János
MTI / Vajda János
MTI / Vajda János

A tájékoztatás szerint a tanévkezdéstől nyolcezer miskolci diák számára készül itt az étel a legkorszerűbb konyhatechnológiával.

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!