szerző:
hvg.hu

Havonta 450 ezer forintot fizet az Emberi Erőforrások Minisztériuma a tárcavezető személyes videósának.

Ezért az összegért Gyarmati-Paor Lászlónak a miniszter részvételével zajló eseményekről teljes videódokumentációt kell készítenie.

Az RTL Klub Híradójából azonban kiderül, hogy az erről szóló, a kormányzati portálra felkerült dokumentumban elírták a videós nevét: az helyesen Gyarmati-Paor Zoltán, aki a Hatos csatorna főrendezője és kreatív igazgatója.

Gyarmati-Paor nem most dolgozik először Káslerrel: 2012-ben "Ember lenni mindig…" címmel készített portréfilmet az Országos Onkológiai Intézet akkori főigazgatójával.

A Kásler részvételével zajló események videóit nem lehet megtalálni az interneten, Gyarmati-Paor a Híradónak azt mondta: elsősorban az archívumnak dolgozik, a felvételeit eddig sehol sem publikálta a minisztérium.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!