szerző:
hvg.hu

Pedig korábban a Mészáros Lőrinc-féle Echo Tv egyik első nagy igazolása volt Losonczi.

Komolykodó videóval mondott fel a G-nap után nem sokkal az akkori Célpont-stáb, Losonczi Kata, Kunfalvi Nóra, Bohár Dániel és Kisberk Szabolcs, mondván, szerintük Orbán nem geci.

Losonczi az Echo Tv-nél az Informátor munkatársa volt, a Hír Tv visszafideszesítése után a csatorna épülete előtt pózolt egy szánkóval.

Hé, Lajos, várj má’, itt hagytad a szánkót!

A hvg.hu most több forrásból, volt és jelenlegi Hír Tv-sektől is úgy tudja, Losonczi Kata visszatért a Hír Tv-hez, információink szerint a Célpontot és/vagy a Riasztást fogja csinálni.

Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes, amikor a visszafoglalás után a Célpontról beszélt, azt mondta, hogy:

„A Célpont jó márkanév. Tíz évig felelős szerkesztője voltam, a műsor címét is én találtam ki. Számos emlékezetes riportot forgattunk. A G-nap után a műsor riporterei politikai, lelkiismereti okokból felmondtak, és a tehetséges stáb sajnos szétszéledt. Néhányan, mint Losonczi Kata vagy Bohár Dániel, az Echóban dolgoznak, van, aki print médiumba került, de többen a pályát is elhagyták. A Simicska-féle vezetés néhány balliberális újságíróval újraindította a magazint, de azzal én nem tudtam azonosulni. Ha egyszer újra összeáll a régi csapat, akkor lesz megint Célpont. De addig sem maradnak a nézők politikai riportok nélkül, hetente fog jelentkezni egy új magazinműsor, és új stábbal újraindul a Riasztás című bűnügyi műsorunk is.”

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!