szerző:
hvg.hu

A Hír Tv előtt forgattak promóvideót az egyik műsorukhoz.

Losonczi Kata, az Echo Tv Informátor című műsorának szerkesztő-riportere áll a Hír Tv bejárata előtt, kezében egy szánkóval, és azt mondja: "Hé, Lajos, várj má’, itt hagytad a szánkót!"

Mészáros Lőrinc tévéjének munkatársa ezzel a kínos bejátszással arra utalt, amit Simicska Lajosnak mondott a G-nap másnapján.

Akkor az Átlátszó kérdezte meg, kiket készül kinevezni médiaérdekeltségei élére az után, hogy többen ott hagyták, miután a nyilvánosság előtt szakított Orbán Viktorral. Miután Simicska elsorolta a neveket, az újságíró egy hosszabb interjút is kért volna tőle, amit azzal hárított el, hogy szánkózni megy.

A Hír Tv-t augusztus 1-jén "foglalta vissza" a kormányoldal a G-napon a Magyar Nemzet főszerkesztői posztjáról "lelkiismereti okokból" távozó Liszkay Gábor, valamint az új tulajdonos, Nyerges Zsolt vezetésével. Nyerges július elején vásárolta meg Simicska Lajos üzleti érdekeltségeit.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!