szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

CNN, Bloomberg, Financial Times – csupán néhány lap, mely címlapsztorit szentelt a Sargentini-jelentés megszavazásának.

A CNN a magyar miniszterelnökről készült, egyik sokatmondó fotót használta a mai EP-szavazásról szóló cikkéhez, melyet breaking hírként hoztak le a portál címoldalán. Az írás ráadásul az egyik Donald Trumppal kapcsolatos anyaguk mellett kapott helyet.

©

A Bloomberg szintén címlapon foglalkozik Magyarországgal, miszerint Orbán példa nélküli rendreutasítást kapott ma az Európai Uniótól.

©

A Reuters tudósítást szentelt a szavazásnak, a Financial Times pedig szintén címlapsztorit írt a magyaroszági eseményekről:

©

A brit napilap online kiadása, a The Guardian képes anyagként, a legfontosabb sztorik között hozza Orbánt és a Sargentini-jelentés megszavazását.

©

Az arab hírtelevízió, az Al Jazeera internetes felülete ugyancsak cikket közölt a jelentésről és annak megszavazásáról, az anyag ráadásul bekerült a portál legolvasottabb cikkei közé.

©

A magyar jogállamisági helyzetről szóló különjelentést ma délután szavazta meg az EP, ez azt jelenti, hogy elindulhat a 7. cikk szerinti eljárás a magyar jogállamiság helyzete miatt.

A Sargentini-jelentés körül kirobbant botrányról itt olvashatnak további részleteket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
28 millió forint fölé konfigurálható a csak 4 hengeres új Mercedes C-osztály

28 millió forint fölé konfigurálható a csak 4 hengeres új Mercedes C-osztály

Ilyen egy totálisan rosszul végződő izomautózás – videó

Ilyen egy totálisan rosszul végződő izomautózás – videó

Hiába drágul a Pfizer-vakcina, így is kell az EU-nak

Hiába drágul a Pfizer-vakcina, így is kell az EU-nak