szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 22 éves nő azt mondja, a telefonját akarta tölteni a kebabosnál, az afgán férfi beengedte az üzletbe, majd rázárta az ajtót, és megerőszakolta a WC-ben.

Az Indexnél jelentkezett egy 22 éves nő, aki azt állítja, augusztus 7-én megerőszakolta őt egy kebabozó személyzeti mosdójában S. B. Ahmad. A férfit egy másik, néhány napja elkövetett nemi erőszak miatt gyanúsították meg, a nő a körözési fotók alapján ismerte fel. A lapnak azt mondta, a telefonját akarta tölteni a kebabozóban, a férfi beengedte, majd rázárta az ajtót, berángatta a WC-be és hátulról megerőszakolta. Utána felajánlotta, hogy hív egy taxit – mesélte a nő, aki sokkos állapotba került. Egyelőre nem tett feljelentést a rendőrségen, mert még nem heverte ki a történteket, de a napokban megteszi.

A nő kicsit homályosan mesélte el a történteket a lapnak, amely kiderítette, nem ugyanarról a kebabosról van szó, ahol a szeptemberi eset történt, de mindkettő a Döner Kebab Express üzlete. A cég tulajdonosa megerősítette, hogy S. B. Ahmad a nő által említett nap az Erzsébet körúti kebabosnál dolgozott. Pár napot volt ott, aztán nem vette fel a telefonját, eltűnt. Később pár napra beállt a József Attila utcai üzletbe is, ahonnan az ügyvezető el akarta bocsátani, mert agresszív volt a vendégekkel.

Az afgán férfit a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy szeptember 9-én egy belvárosi kebabozó mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt, illetve korábban kétszer is szeméremsértést követett el a fővárosban. A férfit egész Európában körözték, végül Linz környékén, egy Frankfurtba tartó vonaton kapták el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!