szerző:
hvg.hu

A 22 éves nő azt mondja, a telefonját akarta tölteni a kebabosnál, az afgán férfi beengedte az üzletbe, majd rázárta az ajtót, és megerőszakolta a WC-ben.

Az Indexnél jelentkezett egy 22 éves nő, aki azt állítja, augusztus 7-én megerőszakolta őt egy kebabozó személyzeti mosdójában S. B. Ahmad. A férfit egy másik, néhány napja elkövetett nemi erőszak miatt gyanúsították meg, a nő a körözési fotók alapján ismerte fel. A lapnak azt mondta, a telefonját akarta tölteni a kebabozóban, a férfi beengedte, majd rázárta az ajtót, berángatta a WC-be és hátulról megerőszakolta. Utána felajánlotta, hogy hív egy taxit – mesélte a nő, aki sokkos állapotba került. Egyelőre nem tett feljelentést a rendőrségen, mert még nem heverte ki a történteket, de a napokban megteszi.

A nő kicsit homályosan mesélte el a történteket a lapnak, amely kiderítette, nem ugyanarról a kebabosról van szó, ahol a szeptemberi eset történt, de mindkettő a Döner Kebab Express üzlete. A cég tulajdonosa megerősítette, hogy S. B. Ahmad a nő által említett nap az Erzsébet körúti kebabosnál dolgozott. Pár napot volt ott, aztán nem vette fel a telefonját, eltűnt. Később pár napra beállt a József Attila utcai üzletbe is, ahonnan az ügyvezető el akarta bocsátani, mert agresszív volt a vendégekkel.

Az afgán férfit a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy szeptember 9-én egy belvárosi kebabozó mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt, illetve korábban kétszer is szeméremsértést követett el a fővárosban. A férfit egész Európában körözték, végül Linz környékén, egy Frankfurtba tartó vonaton kapták el.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Orbán: "Ezermilliárdos nagyságrendben gondolkodunk"

Orbán: "Ezermilliárdos nagyságrendben gondolkodunk"

Tolatóradar: Dubajban már valóság a Jedi visszatér

Tolatóradar: Dubajban már valóság a Jedi visszatér

Elhunyt Princz Gábor

Elhunyt Princz Gábor

180 fokos fordulat: Magyarország most már támogatja Horvátország OECD-csatlakozását

180 fokos fordulat: Magyarország most már támogatja Horvátország OECD-csatlakozását

Csúnyán megleckéztette Belgiumot a svájci válogatott

Csúnyán megleckéztette Belgiumot a svájci válogatott

A Fidesz nemrég még megszavazta Sargentini jelentését

A Fidesz nemrég még megszavazta Sargentini jelentését