szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A lebonyolító most is az a Balásy Gyula, akinek cégei jóban vannak a magyar kormányzattal.

Nettó 5 milliárd 905 milliárd forintos megbízást kapott a Nemzeti Kommunikációs Hivataltól (NKOH) Balásy Gyula két érdekeltsége, a New Land Media Kft. és a Lounge Design Szolgáltató Kft., valószínűleg újabb plakátkampánnyal kapcsolatos teendők elvégzése miatt – írja a 24.hu.

Azért csak valószínűleg, mert Az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatokban ugyan nem esik szó plakátokról, a portál szerint ugyanezt a bonyolult megfogalmazást használták a korábbi kampányok esetében is. Valószínűsíthető tehát, hogy az időközben a Közbeszerzési Hatóság honlapján is megjelent dokumentáció egy újabb ilyen kormányzati projektre vonatkozik. Balásy cégei ráadásul ugyanazokkal az alvállalkozókkal dolgoznak majd, akikkel a korábbi plakátkampányokon is, ez is megerősíti tehát a feltételezést.

A portál szerint a kampány témájáról nem szól a dokumentáció, de az NKOH-nál nagyon gyorsan lebonyolították a papírmunkát: az ajánlattételi felhívást szeptember 10-én küldték ki Balásyéknak, az ajánlat elfogadásáról szóló összegzést pedig két nappal később, szeptember 12-én már nyilvánosságra is hozták.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Fidesznek van igaza, és tényleg nincs objektív mércéje a jogállamiságnak?

A Fidesznek van igaza, és tényleg nincs objektív mércéje a jogállamiságnak?

Uniós beruházásokat vizsgál az OLAF és a rendőrség Keszthelyen

Uniós beruházásokat vizsgál az OLAF és a rendőrség Keszthelyen

Terroristákat is dicsőítő rapper bebörtönzése borította lángba Barcelonát

Terroristákat is dicsőítő rapper bebörtönzése borította lángba Barcelonát