szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A budapesti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Pónuzsné Papp Beáta Angelika és Tiszai Patrik Szabolcs megtalálásában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiskorú elhelyezése megváltoztatásának gyanúja miatt folytat eljárást az ismeretlen helyen tartózkodó 39 éves Pónuzsné Papp Beáta Angelika ellen.

A nő és 10 éves fia, Tiszai Patrik Szabolcs január 19-ét megelőzően budapesti tartózkodási helyükről ismeretlen helyre távoztak, azóta életjelet nem adtak magukról, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt anya és fia
©

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX.-XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Pónuzsné Papp Beáta Angelikát és Tiszai Patrik Szabolcsot felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményeiről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámon, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több ezer éves kelta kés került elő egy szolnoki ruhásszekrényből

Több ezer éves kelta kés került elő egy szolnoki ruhásszekrényből

Londont is elérte a klímaváltozás: 60 éve nem volt olyan hőség a briteknél, mint most

Londont is elérte a klímaváltozás: 60 éve nem volt olyan hőség a briteknél, mint most

Melyik is a leggyorsabb Tesla jelenleg? – videó

Melyik is a leggyorsabb Tesla jelenleg? – videó