szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Órásplakáton üzent volna Orbánnak a Momentum, de falakba ütköztek.

Csaknem négymillió forintot gyűjtött össze a Momentum a "Valóság-kampányra" – jelentette be Hajnal Miklós szóvivő. A párt első körben a kormány Soros–Juncker-kampányára reagált, a többi között orbános, rogános plakátokat ragasztottak ki, "álellenségek helyett a valós problémákról beszélve".

©

Eredetileg óriásplakátokat akartak volna, de Hajnal szerint

az általuk megkeresett öt plakát cég a hivatalos megkeresésekre nem válaszolt, informális úton viszont többen jelezték, hogy nem mernek olyan plakátkampánynak helyet biztosítani, amely Orbánt támadja.

A kormány ugyan néppárti nyomásra leszedte a plakátokat, de a Momentum folytatja az akciót. Tájékoztató szórólapozásba kezdenek, másrészt az országot bejáró plakátautó-kampányt indítanak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!