szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Ferencvárosi Lokálpatrióta Egyesület nemcsak az Erzsébetvárosban segít megtörni az ellenzéki egységet Hunvald György jelölésével, hanem a Ferencvárosban is képes volt elérni, hogy szórólapját a kerületi újsággal együtt terjesszék. Azt nem árulja el a Facebookon 35 követővel rendelkező szervezet, mindezt miből sikerült elérni.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

A kerületi kéthetilappal együtt terjesztik a Hunvald György erzsébetvárosi indulását is segítő Ferencvárosi Lokálpatrióta Egyesület szórólapját, írja a 444 olvasói felvételekre hivatkozva. A cikk végigveszi, hogyan "berkikrisztiánosítják" el a választásokat a kerületben, amelynek része, hogy a Facebookon 35 követővel rendelkező egyesület közel 40 ezer szórólapja a Ferencváros Újsággal együtt került a postaládákba. Az egyesület sajtósa, Solténszky Olivér azt mondta, nem árulhatja el, milyen céget bíztak meg a terjesztéssel, és honnan volt sok százezer forintjuk a kampányanyag elkészítésére.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Gazdaság

Honnan lett pénze a Ferencvárosnak az Európa Ligára?

Az állam már eddig is szórta a pénzt az FTC-re, most pedig az Európa Liga-indulással az UEFA-tól is milliárdokat kaphat a klub. Már ahhoz is furcsa pénzügyi műveletre volt szükség, hogy ne kerüljön veszélybe az indulás, de most hátradőlhetnek.

3 hengeres motorok a megújult Jaguar E-Pace-ben

3 hengeres motorok a megújult Jaguar E-Pace-ben

Három embert megölt egy terrorista egy nizzai templomban

Három embert megölt egy terrorista egy nizzai templomban

Joe Biden szerint a gazdasági növekedés önmagában kevés, hogy kilábaljon az USA recesszióból

Joe Biden szerint a gazdasági növekedés önmagában kevés, hogy kilábaljon az USA recesszióból