szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ez majd csak jövőre derül ki.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

Nem árulja el a Fidelitas, miből fizeti a "Budapest nem cirkusz" plakátkampányát. A 444.hu kereste meg a Fidesz ifjúsági szervezetét, de csak annyi választ kapott,

a Fidelitas erőforrásainak jelentős részét fordítja erre a kampányra, mert fontos, hogy a budapestiek ne válasszanak alkalmatlan embert főpolgármesternek.

Miután a kampány még tart, konkrét összeget sem tudtak közölni, azt ígérték, minden benne lesz majd a Fidelitas éves pénzügyi beszámolójában. Ezt csak májusban kell leadni, úgyhogy a tisztánlátásig kell még egy kis idő. A Fidesz sem válaszolt arra, ők fizetik-e a kampányt.

A Fidelitas legutóbb 2017 tavaszán indított plakátkampányt, akkor a Jobbik "Ti dolgoztok, ők lopnak" kampányára reagálva. Azokon a képeken Soros György és Simicska Lajos bábjaként ábrázolták az akkori miniszterelnök-jelölt Botka Lászlót és a Jobbik elnök Vona Gábort. 2000 óriásplakát-helyet béreltek, a szervezet elnöke, Böröcz László azt mondta, a kampány nagyságrendileg 100 millió forintba került. Az ATV Start című műsorban elárulta azt is, hogy a pénzt a Fidesztől kapták.

Abban az évben nem a "szokásos" 20, hanem 260 millió forintot kapott a Fidelitas a Fidesztől - írja a lap.

A Fidelitas a plakátkampányon kívül Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt sajtótájékoztatóit is meghekkeli. Hol cirkuszi indulóval, hol sétáló parkolóórákkal tesz erre kísérletet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Főúton tolató kamiont fogtak a rendőrök, nem múlt sokon a tragédia – videó

Főúton tolató kamiont fogtak a rendőrök, nem múlt sokon a tragédia – videó

Csernus Imre: Mikor térhet vissza minden az eredeti kerékvágásba? Soha!

Csernus Imre: Mikor térhet vissza minden az eredeti kerékvágásba? Soha!

Hétfőtől kötelező az új, jobban értelmezhető energiacímkék használata

Hétfőtől kötelező az új, jobban értelmezhető energiacímkék használata