szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy nap kevés volt ahhoz, hogy bátrabb legyen a miniszter.

Egy kampányidőszakban másképpen viselkednek a miniszterek, mint az előttünk álló két évben fognak, úgyhogy biztos nagyobb számban állnak majd az önök rendelkezésére, legalábbis remélem.

Ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön arra a felvetésre, mennyire bátor, hogy ő illetve a miniszterei szinte egyáltalán nem állnak szóba a kritikus sajtóval. Hiába adott azonban legalább részben igazat az RTL Klub riporterének, egy nap alatt semmi sem változott, Kásler Miklós miniszter ismét a nyilvánosság nagyobb kizárásával jelentette be, hogy 26 gyógyszer lesz olcsóbb.

Ugyanilyen szűk körben jelentette be hétfőn az egészségügyi struktúra átalakítását (kapcsolt képünkön ez a magányosság látszik), ahogy a meddőségi centrumok államosítását bejelentő sajtótájékoztatóról sem küldtek meghívót, holott kérdéseink még a témában is lennének.

Megkerestük az Emberi Erőforrások Minisztériumát, hogy a miniszterelnök szavai után mikor változtatnak ezen a gyakorlaton, de egyelőre nem kaptunk választ.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!