szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Koncz Zsófia kiadványán nem stimmel a trikolór.

©

Szülőföldünk címmel adott ki kampányújságot Koncz Zsófia, a Fidesz parlamenti képviselőjelöltje a borsodi 6. számú választókerületben. A füzetben PR-interjú olvasható vele, valamint megtudható belőle, hogy a Fidesz nagy eredményeket ért el a térségben.

A kiadvány szépséghibája – amit az Alfahír vett észre –, hogy a magyar zászló fordítva került fel rá, így a trikolór zöld-fehér-piros lett. A kép időközben eltűnt Koncz Facebook-oldaláról.

A választókerületben azért tartanak időközi választást, mert Koncz Ferenc fideszes képviselő – Koncz Zsófia édesapja – motorbaleset áldozata lett.

Koncz Zsófia korábban a Fidelitasban politizált, majd az Egyesült Államokban kapott diplomáciai beosztást. A Koncz család nem csupán politikai, hanem fontos gazdasági szerepet is vállal a fideszes birodalomban, konkrétan a Mészáros-céghálóban. A fideszes jelöltet a helyi választási bizottság elmarasztalta, amiért gyerekeket használt fel kampányában.

Ellenfele az ellenzék közös jelöltje, Bíró László, akinek viszont árpádsávos múltja okoz kellemetlen napokat a kampányban.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
1629 új fertőzöttet diagnosztizáltak Romániában

1629 új fertőzöttet diagnosztizáltak Romániában

A magyar felnőttek fele soha nem vásárol könyvet

A magyar felnőttek fele soha nem vásárol könyvet

Alföldi Róbert Istent játszik

Alföldi Róbert Istent játszik