szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Többek között erről is ír majd a Magyar Nemzet hasábjain.

Koronavírus - a második hullám, a második lezárás
A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

A Magyar Nemzet hétfői lapszámában jelenik majd meg Orbán Viktor miniszterelnök "őszi politikai évadot köszöntő dolgozata" - írja a lap online kiadása.

A beharangozó cikk szerint Orbán Viktor többek között az illiberális, a kereszténydemokrata, a konzervatív és liberális gondolkodás természetéről fejti ki gondolatait, és felhívja a figyelmet arra is, hogy

a konzervatívok és kereszténydemokraták számára a legnagyobb kihívást és ellenfelet ma újra a liberálisok jelentik, miközben folyamatos támadás alatt állnak legfontosabb értékeink, mint például a nemzet, a család és a vallási hagyományok.

Orbán Viktor a koronavírus elleni védekezésről is ír majd, illetve kitér az "ellenzék mindent elutasító magatartására is".

A cikk azt is említi, hogy Orbán Viktor szerint a magyar ellenzék olyan, mint a kolbász, hiszen be van töltve és meg van darálva.

Tusnádfürdő, Kötcse, Tranzit helyett. Írás a holnapi Magyar Nemzetben. https://magyarnemzet.hu/belfold/a-libernyak-doktrina-elleni-lazadasrol-es-2022-rol-8692002/

Közzétette: Orbán Viktor – 2020. szeptember 20., vasárnap

A miniszterelnök írása két teljes oldalon a holnapi Magyar Nemzetben jelenik majd meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már 15 magyar egészségügyi dolgozó halt meg koronavírusban

Már 15 magyar egészségügyi dolgozó halt meg koronavírusban

Sokkal kevesebben hozzák a pénzüket Magyarországra, mint tavasszal

Sokkal kevesebben hozzák a pénzüket Magyarországra, mint tavasszal

Eltemették Diego Maradonát

Eltemették Diego Maradonát