szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A férfi szerint volt párja nem hozhatta volna nyilvánosságra a nevét és a személyes adatait.

Elkezdődött Orosz Bernadett személyiségi jogi pere, amit volt barátja indított ellene.

A nő tavaly novemberben posztolt arról a közösségi oldalon, hogy állítása szerint a férfi brutálisan bántalmazta. Volt párja azért perelte be, mert a nő nyilvánosságra hozta a nevét és a személyes adatait, ezért 5 millió forintot követel, közölte az RTL Klub Híradó.

A 24.hu azt írta, hogy Orosz Bernadett kérelmet nyújtott be a kereset elutasítására, és ő is keresetet nyújtott be a férfi ellen, mert a bántalmazó megsértette az élet, testi épség és egészséghez kapcsolódó személyiségi jogait. Jogsértés miatt 7.8 millió, míg kártérítés formájában 2.2 millió forintot követel a férfitól.

Az RTL Klub beszámolója szerint a bíróság épülete előtt a Nőkért Egyesület demonstrációval fejezte ki támogatását Orosz Bernadett mellett.

Ahogy arról tavaly novemberben beszámoltunk, a bujáki nőt barátja brutálisan megverte, eltörte az orrát, a fejét és testét szétzúzta ököllel, és fojtogatta is. A nő elmondása szerint nem először bántalmazta a férfi, akit már megpróbált elhagyni, de korábban nem mert a rendőrséghez fordulni.

A Pásztói Rendőrkapitányság kezdeményezte az ügyészségen a férfinak a távoltartását, a Honvédelmi Minisztérium pedig azt közölte, hogy a férfinak, aki tartalékos katona volt, soron kívül megszüntették a szolgálati viszonyát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lehet, hogy tévedtek a tudósok, és nincs is semmi életnyom a Vénuszon

Lehet, hogy tévedtek a tudósok, és nincs is semmi életnyom a Vénuszon

Hiába a tűzszünet, szakadatlanul szólnak a fegyverek Hegyi-Karabahban

Hiába a tűzszünet, szakadatlanul szólnak a fegyverek Hegyi-Karabahban

Szétnézett Csernobilban az egyik legjobban működő robot

Szétnézett Csernobilban az egyik legjobban működő robot