szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A kormánysajtónak válaszolva osztott meg életéből néhány fontos pillanatot a főpolgármester.

Adatigénylések özönével árasztotta el eddigi élete különböző színtereit a „lakájmédia ”– írja Karácsony Gergely főpolgármester Facebook-oldalán. „Dolgomnak érzem, hogy segítsem a tényfeltárást” – teszi hozzá, majd egy sor életrajzi adatot is felsorol. Így például kiderült:

  • Karácsony nem járt bölcsődébe.
  • Óvodában úgy emlékszik, egyszer elvette más homokozólapátját. Már bánja.
  • Egyetemistaként a Ráday utcai kollégiumban lakott, ahol „voltak húzós estéik”. Ezekről Karácsony szerint kollégiumi társát, Rogán Antalt is lehetne kérdezni.
  • Gimnáziumban még nem volt jó tanuló a főpolgármester, de egyetemi szakdolgozatával már versenyt is nyert, fiatalon lett egyetemi adjunktus.

Emellett Karácsony azt is elismétli, amiről a héten számos cikk jelent meg kormányközeli lapokban: nyelvvizsgát az egyetem nyelvi lektorátusán tett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!