szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Együttműködési megállapodásban rögzítette az új kormány iránti elvárásait, és a közös munkára vonatkozó elhatározásait a Vállalkozók Pártja és a Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség.

A Vállalkozók Pártja nevében Császár Antal, míg a Lungo Drom képviseletében Farkas Flórián által aláírt megállapodásban a felek rögzítették, hogy a választás után hivatalba lépő kormánytól elvárják, hogy a vállalkozások terheit csökkentse és támogassa a munkahelyteremtést. Emellett közösen dolgoznak azért, hogy minél több vállalkozó számára elérhetők legyenek az EU-s pénzügyi források, többek között képzett szakemberek adnak majd tanácsokat a pályázatok elkészítéséhez.

A Vállalkozók Pártja segíteni fogja a romák által működtetetett vállalkozásokat a különböző hivatalos eljárásokban, így a hitelek megszerzésében, a piacra jutás megszervezésében vagy a közbeszerzési eljárásban való részvételben. A Lungo Drom a munkaerő-átcsoportosításban, szükség szerint alvállalkozók szervezésében nyújt támogatást együttműködő partnerének.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az ünnepekre is maradnak a szigorú korlátozások Németországban

Az ünnepekre is maradnak a szigorú korlátozások Németországban

Eddig a legtöbb, 165 ember hunyt el koronavírus-fertőzés miatt

Eddig a legtöbb, 165 ember hunyt el koronavírus-fertőzés miatt

Újra repülhetnek a Boeing 737 MAX-ok, a Ryanair máris rendelt 75 gépet

Újra repülhetnek a Boeing 737 MAX-ok, a Ryanair máris rendelt 75 gépet