szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A K and H Bank pályázati igazgatóságának ügyfelei 2008. június 30-ig 1,3 milliárd forint értékben nyújtottak be támogatási igényt a különböző pályázati felhívásokra. A pénzintézet tájékoztatása szerint ha mindnyájan sikerrel pályáznának, mintegy 4 milliárd forint értékű beruházás valósulna meg.

A pályázatok többségének elbírálása folyamatban van, a pályázati eredmények augusztusban és szeptemberben várhatóak. Az ügyfelekkel történő előzetes konzultáció alapján a bank pályázati igazgatósága a projektek szakmai és pénzügyi lebonyolításában is részt vesz majd.
   
A  bank tájékoztatása szerint 2007-ben és 2008. I félévében a vállalkozások fejlesztését szolgáló programok keretében összesen 3.500 pályázó számára több mint 78 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást ítélt meg az irányító hatóság. A K and H pályázati igazgatósága célja, hogy hozzájáruljon a kkv-k minél hatékonyabb forráshoz jutásához az uniós és hazai támogatások tekintetében.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Pályázati pénzek után kutakodnak Mélykúton a pénzügyőrök

Október közepéig vizsgálják, hogy a mélykúti polgármesteri hivatal illetékesei valóban fiktív számlákkal igazolták-e az utóbbi években pályázatokon elnyert pénzek felhasználását, mintegy 280 millió forintot. A polgármester alaptalannak tartja a vádakat.

hvg.hu Vállalkozás

Pályázati kezességvállalás vagy tőkegarancia: melyik a népszerűbb?

A Start Tőkegarancia Zrt. szerződésállománya 2008. június 30-ra a 2007. év végi állomány közel ötszörösére, 1.685 millió Ft-ra nőtt. Értéke alapján a szerződések közel kilencven százaléka a pályázati kezességvállalásra (PKV), fennmaradó része pedig befektetési tőkegarancia (BTG) termékre vonatkozott. A Start vissza nem térítendő EU-s támogatások igénybevételéhez nyújt kkv-ügyfelek számára pályázati kezességet, fedezet bevonása nélkül, illetve kisvállalkozásokba befektető ügyfelei részére befektetési tőkegaranciát.

Egy youtuber megépítette Batman legendás fegyverét, a kézből kilőhető csáklyát

Egy youtuber megépítette Batman legendás fegyverét, a kézből kilőhető csáklyát

Élesben Hiller Istvánnal: A tiltakozó diákok alkotóműhelyéből hoznánk létre egy új SZFE-t

Élesben Hiller Istvánnal: A tiltakozó diákok alkotóműhelyéből hoznánk létre egy új SZFE-t

Müller Cecília: Otthonaikban, a háziorvos oltja majd a 60 év felettieket

Müller Cecília: Otthonaikban, a háziorvos oltja majd a 60 év felettieket