szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az oroszországi telephely kezdetben körülbelül 200 darab használtautóból...

Az oroszországi telephely kezdetben körülbelül 200 darab használtautóból álló napi készlettel fog üzemelni, amit a tervek szerint fokozatosan közel 500 darabosra bővítenek. Az első évre a társaság a kereslettől és a piaci körülményektől függően körülbelül ezer darab autó értékesítésével számol.

A korábbi bejelentés értelmében az oroszországi piacra lépést érintő stratégia megvalósítása 2009 első félévében, a használtautókat terhelő kettős forgalmi adó eltörlését követően veszi kezdetét. A társaság azonban a globális gazdaságban bekövetkező változásokra tekintettel az oroszországi piacra lépést messzemenő körültekintéssel kívánja megvalósítani, amelynek részeként a következő hónapokban az ottani gazdasági helyzet alakulását is szoros figyelemmel kísérik majd. A jelenlegi kedvezőtlen körülmények ellenére, amelyek különösen érzékenyen érintik a használtautó-finanszírozás piacát, az AAA AUTO csoport komoly lehetőségeket lát az orosz piacon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!