szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A kis és közepes vállalkozások (kkv-k) versenyképességét javító két - összesen 11,8 milliárd forint értékű - informatikai pályázat elindítását jelentette be Nyitrai Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért felelős államtitkára a Digitális Megújulás Cselekvési Terv keretében szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Az államtitkár közölte: a vállalati folyamatmenedzsment és az elektronikus kereskedelem támogatására összesen 10,8 milliárd, míg a vállalati szolgáltató központok létrehozására és fejlesztésére további 1 milliárd forint áll rendelkezésre.

Nyitrai Zsolt hozzátette: a kkv-k informatikai fejlesztéseit nemcsak a digitális megújulást szolgáló cselekvési terv segíti, hanem az Új Széchenyi Terv is támogatja. A most kiírt pályázatok célja, hogy a kis- és közepes vállalkozások az informatikai fejlesztések segítségével munkahelyeket teremtsenek, versenyképességük növelésével.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mire lehet elég egy háromhetes informatikusképzés?

Mire lehet elég egy háromhetes informatikusképzés?

A német posta már előre, e-mailben kézbesíti bizonyos papír levelek tartalmát

A német posta már előre, e-mailben kézbesíti bizonyos papír levelek tartalmát

Hat szabad intenzíves ágy maradt egész Romániában

Hat szabad intenzíves ágy maradt egész Romániában