szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Burger King amerikai egységeiben a napokban bevezett szalonnás fagylalttal pörgeti a forgalmat. Magyarországon korábban a Bock Bisztro próbálkozott hasonló extrém termékkel.

A bevezetést egy Nashville-i egységükben végrehajtott teszt előzte meg, melynek során elképesztő sikert aratott az innováció – írja a turizmusonline.hu. A Burger King ennek alapján érezhető forgalomnövekedést vár a szélsőséges újítástól.

Az AP híradása szerint egységnyi szalonnás fagyi összesen 510 kalória energiát, 18 gramm zsírt és 61 gramm cukrot tartalmaz.

A budapesti Bock Bisztro már korábban, 2010-ben bemutatta szalonna fagyiját, Heston Blumenthal pedig egyenesen szalonnás-tojás fagylaltot készített a korábbiakban.

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!