szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Másodszor is nyert a kkv-szektorra szabott innovációs pályázaton a NEXON. Az Innomax díj, mely az alapító Invitel gyakorta hangoztatott missziójának, annak a gyümölcse, hogy az informatikai cég idehaza is megtalálja a valóban kreatív és innovatív kis-és középvállalatokat, cégeket, és felmutassa őket a szektornak. A pályázat is, és az idén a HVG különdíját elnyerő projekt is leírható négy kulcsszóval: innováció, hatékonyság, maximalizmus, kreativitás.

Az új generációs humán ügyviteli keretrendszerével másodszor is bizonyító NEXON-nál úgy látják, hogy a negyedik generációs termék kifejlesztését az új technológiai lehetőségek és az aktuális humánerőforrás-trendek találkozása motiválta. A fejlesztéseihez mintegy 260 millió forintos vissza nem térítendő támogatást is elnyertek az Európai Regionális Fejlesztési Alaptól, valamint az Új Széchenyi Terv Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) keretében kiírt pályázaton, melyet az integrált humán ügyviteli informatikai platform fejlesztésére, a ráépülő munkaerő menedzsmentre, illetve optimalizálási szoftver kifejlesztésére fordítja a vállalat.

A NEXON alkalmazás és projekt ágazati igazgatója a 2011-es, a 70-250 fős vállalatok kategóriájában elért első helyezése után úgy látta, hogy az InnoMax pályázat azoknak lehet jó alkalom, akik szeretnék az innovációs potenciáljukra irányítani a piac és munkatársaik figyelmét. Nos, a cég az idén ezt ismételten megtette. 

 Az innováció jellege termékfejlesztés volt, az InnoMaxra a cég olyan új munkaerő menedzsment megoldással állt elő, mellyel a vállalatok bérköltsége optimalizálható, és amivel hatékony emberi erőforrás tervezést és beosztáskészítés válik lehetővé. Ehhez olyan megoldásra volt szükség, amely intuitív, grafikus felületekkel és megfelelő funkcionalitással támogatja a felhasználókat bárhol, bármikor.

Fontos szempont volt többek között, hogy a rendszer hatékonyan támogassa az üzleti döntéseket, mobil eszközökön is el lehessen érni, naprakészen kezelni tudja a törvényi változásokat. Ehhez olyan megoldásra volt szükség, amiben intuitív, grafikus felületekkel és megfelelő funkcionalitással támogatják a mobilizálható felhasználókat. Vagyis: a megoldást gyorsan változó igényekre is fel kellett készíteni, és olyan a felhasználói szemmel talán lényegtelennek tűnő finomságokra is odakellett figyelni, minthogy a rendszer böngésző-független lehessen.

 A NEXON fejlesztési célja, hogy a nemzetközi piacon is versenyképes HRM keretrendszert építsen, amely hosszútávon alkalmas lesz a HR ügyviteli tevékenység komplex kezelésére és üzleti intelligenciává alakítására.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ilyen halálozási adatok mellett miért enyhít a kormány – szegezték a kérdést Kovács Zoltánnak az al-Dzsazírán

Ilyen halálozási adatok mellett miért enyhít a kormány – szegezték a kérdést Kovács Zoltánnak az al-Dzsazírán

Meggyilkoltak egy bűnügyi újságírót Görögországban

Meggyilkoltak egy bűnügyi újságírót Görögországban

The New York Times: Sokkal több orosz halt meg koronavírusban, mint amennyit elismernek

The New York Times: Sokkal több orosz halt meg koronavírusban, mint amennyit elismernek