szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az inkubátorházban három évnél nem régebbi alapítású kis- és középvállalkozások bérelhetnek kedvező feltételekkel irodát.

Ötszintes vállalkozói inkubátorházat adtak át hétfőn Budapesten, a XVIII. kerületi Gyömrői úton, az ingatlant 176 millió forintért újították fel – közölte az irodaház tulajdonosa, az Indotek Grouphoz tartozó In-Management Kft.

A beruházás költségét a kivitelező Angria Kft. állta, az elkészült 1200 négyzetméter hasznos alapterületű épületben a fejlesztők ötven, 15-45 négyzetméteres irodahelyiséget alakítottak ki. Az Angria Kft. a projekthez 52,7 millió forint vissza nem térítendő támogatást uniós pályázaton nyert el. A kivitelező cég 10 évre megkapta az In-Management Kft.-től az ingatlan bérbeadásának a jogát.

Az inkubátorházban három évnél nem régebbi alapítású kis- és középvállalkozások bérelhetnek kedvező feltételekkel irodát. Az épülethez 35 parkolóhely tartozik. A bérlők kiválasztásánál fontos szempont lesz a jelentkezők tevékenységének beilleszthetősége a tervezett házon belüli, üzleti együttműködésbe, a bérleti díjakat egyedi megállapodások alapján állapítják meg.

(via KKV Plusz)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Visszatér a Renault 5-ös

Visszatér a Renault 5-ös

Mindent kijavít és elnézést kér a Cyberpunk 2077 fejlesztője a játék állapota miatt

Mindent kijavít és elnézést kér a Cyberpunk 2077 fejlesztője a játék állapota miatt

Központosított koncessziók: Rogán Antal másfél hónap után kiesett a pikszisből

Központosított koncessziók: Rogán Antal másfél hónap után kiesett a pikszisből